Seat

Har du selv bil, kender du til vigtigheden af vinduesviskerne, når selv en lille smule regn byder sig. Dog er det vigtigt for dit udsyn, og dermed din sikkerhed, at vinduesviskerne er i orden.

Heldigvis kan du hos os få et abonnement på viskere til din SEAT, så du hvert halve år får tilsendt et nyt sæt, når det gamle er blevet nedslidt.

Gode grunde til et abonnement på vinduesviskere

Måske er der en grund til, du sjældent får udskiftet viskerne på din bil. Det kan være du glemmer det, eller det kan være du er i tvivl om hvilke viskerblade der skal købes til netop din type af bil. Derfor er der mange fordele ved, at du køber et abonnement, så du kan få udskiftet gummiviskerne på din SEAT jævnligt:

  • Du får tilsendt et sæt viskere, der passer til netop den SEAT model du har
  • Du slipper for selv at bakse dig ned i diverse butikker og vælge mellem de mange varianter
  • Du er sikret at få skriftet dine viskerblade i ordentlig tid, og slipper dermed for at køre rundt med nedslidte vinduesviskere, der i sidste ende kan ende med en ulykke grundet dårligt udsyn

Da udskiftningen af dine viskere har en stor effekt på sikkerheden for din kørsel, er der ingen undskyldning for ikke at få dem skiftet med det samme.

Skift i ordentlig tid

Selvom man ikke umiddelbart tænker, at vinduesviskere behøver blive skiftet hvert halve år, er det en ganske god ide. Gummiviskerne slides let på alle årstider, da de både benyttes i regn og slud, og om sommeren når ruden bliver snavset.

Desværre er viskerne tit noget, man glemmer at tjekke. Derfor opdages det ofte først, at de skal skiftes, når de ikke længere virker. Med et abonnement på viskere, når du at få et nyt og velfungerende par, inden de gamle er stået helt af.

En bil af god kvalitet, har også brug for udskiftninger

Selv om din SEAT sikkert er udstyret med et par udmærket gummiviskere, er det stadig vigtigt, at du får dem udskiftet når tiden er inde. Selvom SEAT er kendt for hele tiden at udvikle deres teknologi, så mærket blot bliver bedre, er der stadig behov for, at din bil får udskiftet sine viskere af og til.

Med et par hurtige klik kan du bestille dit abonnement allerede i dag og slippe for at tænke på dårligt udsyn.

Modeller:
Mii, Toledo, Leon, Ibiza, Altea, Ateca, Cordoba.

Viskeriet IVS
Mårvænget 19
2860 Søborg
CVR: 39647451
info@viskeriet.dk

  • Dankort logo
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Mobilepay logo