Citroën

Citroën er et fransk bilmærke og en del af PSA Peugeot Citroën-koncernen. Virksomheden har hovedsæde i Saint-Ouen i Seine-Saint-Denis i Frankrig.
Citroën blev grundlagt som en bilfabrik i 1919 af André Citroën. André Citroën var nyskabende på mange områder. De skråtstillede tandhjul i gearkassen blev til et firmalogo – forhjulstræk i 1934 var ligeledes meget nyt og vovet – og den hydropneumatiske affjedring fra 1955 er blevet anvendt af selveste Rolls-Royce-fabrikkerne. Når hertil regnes et helt særligt design ikke blot af bilens ydre, men også af betjeningsgreb mv. – så er der tale om et særligt bilmærke.
Citroën har en vellykket historie i motorsport og er den eneste bilproducent, der har vundet tre forskellige officielle mesterskaber fra den internationale Automobile Federation: World Rally Raid Championship (4 gange), World Rally Championship (8 VM for Konstruktører og 9 VM for Kørere) og World Touring Car Championship (2014).

Viskeriet.dk sælger viskerblade til alle Citroën modeller. Vores viskerblade/vinduesviskere er af høj kvalitet enten af mærket Bosch eller Valeo.

Viskeriet IVS
Mårvænget 19
2860 Søborg
CVR: 39647451
info@viskeriet.dk

  • Dankort logo
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Mobilepay logo