Audi

Gummiviskerne på en bils for- og bagrude er tit og ofte et overset stykke udstyr. Når det handler om sikkerhed, udgør dette stykke udstyr en vigtig rolle i enhver bil.

Viskerbladene er årsagen til, at du har et optimalt udsyn fra din bil. Den regelmæssige udskiftning af dem kan med fordel ske gennem et abonnement.

Hvorfor købe vinduesviskere på abonnement?

Uanset om du er en engageret bilentusiast eller ikke interesserer dig mere for bilen end deres driftssikkerhed, kan det være en tidskrævende og uoverskuelig affære at skulle udvælge lige netop det stykke udstyr, der matcher din bilmodel hos en autoforretning.

Herunder er listet nogle af de fordele, du kan få ved at købe dine fremtidige viskerblade på abonnement.

  • Du slipper for at bruge tid og energi på at skulle i autoforretninger og udvælge lige dét udstyr, din Audi bruger
  • Du får automatisk tilsendt en ny pakke til din bil, og som bliver leveret direkte hjem til din bopæl
  • Det er muligt i visse postnumre at tilkøbe montering, når du laver din bestilling. Dette er både en praktisk og tidsbesparende service for dig, og du slipper for at skulle på værksted og risikere at betale ekstra meget for montering.
  • Du skal ikke forholde dig til at holde din bil opdateret med hensyn til udskiftning, da du 2 gange årligt får pakker tilsendt.
  • Det er både nemt og fleksibelt at bestille den pakkeløsning af abonnement, som matcher din bil.
  • Du vedligeholder standen på din Audis for- og bagrude ved at udskifte viskerblade 2 gange pr. år.

Bestilling af viskerblade til Audi

Det er nemt og simpelt for dig som kunde at bestille vinduesviskere til din Audi. Når du bestiller, skal du blot oplyse nummerpladen på din bil. Dette kan fortælle om, præcis hvilken bilmodel du kører i.

Alt du skal gøre, er at vælge den pakke som matcher dine behov til bilen. Det kan være, at du mangler vinduesviskere til enten for- eller bagrude. Eller du kan vælge den praktiske samlepakke, hvor du finder gummiviskere til både for- og bagrude.  

Så nemt er det at vælge abonnement i dag

Du kan finde 2 forskellige pakkeløsninger af abonnement på vinduesviskere. Den pris du finder på den konkrete pakke, er den pris, du samlet skal betale pr levering.
Det hele kan klares hjemmefra med få klik, og så er du godt kørende i forhold til at ”se” godt ud indefra i din Audi hele året rundt.

Modeller:
A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, S3, S4, S5, S6, S7, S8, RS3, RS4, RS5, RS6, RS7, R8, Q1, Q2, Q3, Q5, Q7, SQ5, TT, TTRS.

Viskeriet IVS
Mårvænget 19
2860 Søborg
CVR: 39647451
info@viskeriet.dk

  • Dankort logo
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Mobilepay logo